Translate site

Månadsbrev december från Eken/Granen

Information

Äntligen har vintern och snön kommit och vi tar tillvara på den så gott vi kan. Ekens barn har pysslat julkottar att hänga i granen. De ligger på barnens hyllor och ni får mer gärna ta hem dem.

Det kommer bli lite förändringar i personalgruppen efter nyår. Förskolan Näsby har tyvärr för få förskollärare och detta har medfört en förflyttning av personal från Skogsdungen till Näsby. Maria kommer att börja arbeta på förskolan Näsby den 8 januari. Det känns tråkigt men alla förskolor i Frövi behöver ha en likvärdig kvalitet och vi ser alla tre förskolorna som ett team. Även Siv kommer att sluta på Eken efter nyår. Siv kommer börja i vikariepoolen och cirkulera runt mellan förskolorna.

Ann-Sofie som arbetar på Granen kommer börja arbeta tillsammans med Susanne på Eken. Vi har jobbat tätt tillsammans och barnen är trygga med oss alla. Kvar på Granen är Anneli och Margareta. Samarbetet mellan avdelningarna kommer givetvis fortsätta.

Mer personal kommer börja på både Eken och Granen. Vi meddelar er vilka det bli så fort som vi vet.

Har ni frågor och tankar kring detta som prata gärna med oss.

Nuläget i barngruppen

I början på januari flyttar två barn från Granen över till Rönnen /Björken. De blir stora killar och vi önskar dem lycka till.

Fler barn börjar på Eken/Granen. Vi kommer skola in tre nya barn på Granen och två nya barn på Eken under januari.

Vi önskar er alla en riktigt God och Lugn Jul !!! Ät för mycket, sov för mycket och skratta för mycket så ses vi i januari.

Maria, Susanne, Siv, Ann-Sofie, Anneli och Margareta