Translate site

Fakta om Stadsskogsskolan

Stadsskogsskolan är en 7-9 skola med cirka 420 elever och cirka 60 vuxna. Skolan är uppdelad i 7 arbetslag varav en klass för ungdomar med dagnos inom autismspektrum., C13, samt en grupp, A28. Båda grupperna tar emot ungdomar från hela kommunen. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever, ITG.

Organisation
Lars Speziali är rektor för hela Stadsskogsskolan. Till sin hjälp har han två biträdande rektorer, Elizabeth Falk (lag A, B, C, ITG), Metin Adem (lag D, E, F). Ni som föräldrar kan alltså kontakta både Lars Speziali och den biträdande rektor som ansvarar för ert barns arbetslag, om ni vill ha svar på frågor.

Kännetecken/inriktning

Skolans motto: Kunskap och Omtanke

  • Alla utmanas och utvecklas.
  • Alla känner sig respekterade, trygga och sedda.

Stadsskogsskolan är centralortens enda 7-9 skola och har en bred inriktning som passar alla elever.

Lokaler/Miljö

Skolbyggnaden är i ett plan. Mitt i skolan ligger elevkiosken och "Mysen" som är elevernas uppehållsrum. Elevkiosken erbjuder nyttiga mellanmål, däremot ingen läsk eller godis. I anslutning till "Mysen" finns samlingssalen där man kan titta på film i storbildsformat. Det planeras för ombyggnation av skolan. Till dess underhåller vi lokalerna och har renoverat personalens lunchrum, hemkunskapssalarna och kemisalen.

I slutet av den 200 meter långa korridorern finns idrottshallen där vi även firar Lucia, avslutningar och konserter. Vid idrottshallen finns även biblioteket.

Var finns vi?

Stadsskogsskolan ligger i bostadsområdet Stadsskogen som är ett villa- och radhusområde i nordvästra Lindesberg. Skolan ligger på gångavstånd till skog, vatten och stora grönområden.

Uppdaterad: 2016-09-09 

Sidansvarig: Lars Speziali 0581-812 84

Kontakt

Adress
Högstadievägen
711 35 Lindesberg

Rektor
Lars Speziali
0581-812 84