Translate site

Aktivitetskort på nätet

Föreningarna i Lindesbergs kommun registrerar sina bidragsgrundande aktiviteter via ApN- Aktivitetskort på nätet. Vi har samlat länkar och information i högerspalten.

Vad är ApN?
ApN är en tjänst för aktivitetsbidragsgrundande närvarorapportering. Tjänsten innebär att aktiviteten registreras direkt på nätet. För föreningar betyder detta bättre säkerhet, enklare administration, mindre chans att man gör fel och snabbare utbetalning — för miljön betyder det än mer!

Det finns olika sätt att registrera aktiviteter i ApN:

  • Direkt i ApN via nätet
  • Via app- för både Android och iPhone. Du laddar ner appen via din mobil, iPhone finns i App Store och Android finns i Google Play. Sök på ApN.
  • Andra externa system som det går att exporterar data till ApN är bl a. IdrottOnline klubb, Svenska Lag, laget.se. Ni måste kontakta fritidskontoret om ni använder externt system.

Kom igång med registrering i ApN
Har din förening aktiviteter för barn och ungdomar och vill börja använda Aktivitetskort på nätet? Vad bra! Kontakta fritidskontoret så ordnar vi så ni kommer igång.

Fullständiga personnummer
ApN kräver alltid fullständiga personnummer i sitt system. Detta gör att de deltagare som inte har fullständiga personnummer hamnar utanför systemet och blir inte registerade för bidrag.
Det har vi nu löst genom att ni manuellt fyller i blanketten Aktivitetsregistrering vid ofullständiga personnummer. Finns i högerspalten. Skriv ut blanketten, fyll i och skriv under. Sedan kan ni skanna in och mejla eller posta blanketten till oss. Vi lägger sedan till dessa sammankomster till er totala registrering.

Vanliga frågor och svar F.A.Q
Har du frågor kring aktivitetsregisteringen? I högerspalten finner du F.A.Q Här har Lindesbergs kommun sammanställt de vanligaste frågorna med svar som gäller vid registering av bidragsgrundande aktiviteter. Även ApN- Aktivitetskort på nätet i Umeå har också sammanställt vanliga frågor och svar.

Har du fortfarande frågor? Ta då kontakt med Lindesbergs kommuns fritidskonsulent.

Uppdaterad: 2017-04-11 

Sidansvarig: Jonas Andersson 0581-811 66

Kontakt

Fritidskontoret

Kulturkontoret

Jonas Andersson
Fritidskonsulent
0581-811 66

Sara Sporre
Kultursekreterare
0581-811 45

Prenumerera på föreningsnyheter

Prenumerera på föreningsnyheter