Translate site

Vinterspår 3 - 4 februari 2018

Vinterspår-alltid första helgen i februari!

Vinterspår 10 år!

Ni har fortfarande chansen att anmäla er till Vinterspår 2018! Det finns fortfarande plats kvar i t.ex. Stripa gruvmiljö.Pga av tekniska problem skjuter vi fram sista dagen för anmälan till den 29 oktober.Tyvärr så skickas det inte ut något automatiskt bekräftelse mejl vid anmälan. Vi kommer att skicka ut mejl personligen till alla som anmält sig, det sker tisdagen den 7 november. Får ni inte det mejlet kontakta oss på kulturkontoret@lindesberg.se.
Bjud gärna in kulturvänner och kulturutövare som deltagare i Vinterspår.
Här finns inga gränser.

Vad är Vinterspår?
Vinterspår startades 2008 på initiativ av Lindesbergs konstförening och har samlat över hundra deltagare och tusentals besökare varje år. Vinterspår är ett kulturevenemang både för professionella och amatörer. I högerspalten finner ni anmälningsformulär och information om hur ni går till väga för att delta i Vinterspår.

Varför Vinterspår?
Syftet med Vinterspår är att erbjuda en mötesplats för det oväntade. En plats för reflektion och upplevelser - men också en plats för utbyten och samtal. Det är en experimentyta för nya möten mellan olika konst- och hantverksuttryck och nya arbetssätt.

Intresset för Vinterspår ökar för varje år. Nya deltagare hör av sig och vill vara med. Platser tillkommer ständigt och gamla byts ut.

Varmt välkommen!

Bilder från Vinterspår 2015. Foto: Lindesbergs fotoklubb.

Vinterspår – Vår kommuns största kulturevenemang. Alltid första helgen i februari!

Uppdaterad: 2017-10-20 

Sidansvarig: Kristina Öster tfn: 0581-815 27

Kontakt

Har du frågor eller undrar över något? Här når ni oss:

E-post: Kulturkontoret
Tel: 0581-811 45

Sara Sporre
Kultursekreterare
076-725 77 09

Helen Sannerstedt
Kultursekreterare
0581-81156

Besöksadress
Smedjegatan 1

Följ oss på Facebook!