Translate site

Babblarna - Första musikalen

Barnens favoriter har blivit en föreställning och besöker Lindesberg i vår!

Babblarna – Första Musikalen har spelat för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten och hela 2018 beger sig Babblarna ut på stor Sverigeturné.

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

Babblarna

Tid och plats:

3 mars kl. 14.00 i Lindeskolans Aula, Nyborgsgatan 1

Pris:

195 kr per vuxen
150 kr per barn (0-17 år)

Serviceavgift tillkommer.

Köp dina biljetter här:

http://event.webbiljett.se/energikallanlänk till annan webbplats

 Övrig information:

Rekommenderad ålder: 2-5 år. Längd: ca 36 minuter.

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen. Vi öppnar entrén 30 min innan show. Fri placering.

Avgiftsfri parkering.

Arrangör: Lindesberg Arena - en del av Besök Linde AB

Lindesberg Arena

Uppdaterad: 2018-02-12 

Sidansvarig: Sharon Almström

Kontakt

Lindesberg Arena
Nyborgsgatan 1
71134 Lindesberg
lindesbergarena@besoklinde.se
Telefon.nr: 0581-817 70

Välkomna!