Servicepunkt i Lindesbergs kommun

I Lindesbergs kommun arbetar vi med servicepunkter. En servicepunkt är den naturliga mötesplatsen på orten.

Hit kommer man och träffas över en kopp kaffe, gör sina ärenden över nätet, tar del av information via broschyrer och mycket annat. Det är också forumet där idéer, initiativ och utvecklingstankar samlas. Genom att utföra vissa tjänster åt kommunen erhåller också den förening som driver servicepunkten en ersättning.

Förutom en samlande kraft för bygden är en servicepunkt också en mötesplats för kommunen. Här samordnas de frågor som är viktiga för en positiv landsbygdsutveckling. I nuläget finns fyra servicepunkter, mer information om dessa hittar du till vänster i menyn.

Vi söker samarbeten!

Vi söker fortlöpande nya samarbeten på olika sätt och i olika frågor. I nuläget är målsättningen att driva 5 stycken servicepunkter runt om i Lindesbergs kommun. De avtal som ligger till grund för samarbetet ser ut såhär, Avtal servicepunkt Lindesbergs kommunPDF.

Vill din förening driva en servicepunkt? Skicka en intresseanmälan till daniel.fagerlund@lindesberg.se och förklara vilken ort föreningen verkar i, vilka lokaler ni tänkt använda och lite om era tankar kring hur ni vill att samarbetet ska se ut. Glöm inte att skriva kontaktuppgifter! Vi tar kontakt med er och bokar möten fortlöpande.

Kontakta näringslivsenheten

Namn och e-post

Telefon

Daniel Fagerlund
daniel.fagerlund@lindesberg.se
Näringlivsutvecklare

0581-810 94 


Senast uppdaterad 2020-01-16