Vi söker arbetsgivare som vill ta emot praktikanter

Arbetsmarknadsenheten har lång erfarenhet av att samarbeta med företag, föreningar och kommunala arbetsgivare kring praktik, anställningar och olika projekt för arbetssökande. Nu är vi nyfikna på er! Kan vi samarbeta? Vi kan bli en värdefull samarbetspartner för dig.

Arbetsmarknadsenheten coachar och utbildar de kommuninvånare som av olika anledningar behöver lite extra stöd för att komma in på arbetsmarknaden, och förbereder dem inför arbetslivet. Tillsammans med projektet ”All in” söker vi nu arbetsgivare att samarbeta med.

Vi kan hjälpa till att hitta en person som passar in i just din verksamhet. Du kan också få hjälp kring regler och administration, så att det blir enkelt för dig att ta emot en praktikant. Arbetsmarknadsenheten och Projekt ”All in” är med som stöd under hela processen.

Så vill ni vara med och hjälpa människor att komma närmare ett arbete, ge en individ möjlighet till färska referenser och erfarenheter? Behöver du/ni lite extra hjälp på just er arbetsplats? Ta chansen! Kanske träffar ni rätt och hittar en ny medarbetare?

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på något eller har frågor. Finns möjlighet kommer vi gärna på besök och berättar om vad vi kan erbjuda.

Relaterad information

Senast uppdaterad