En julgåva som både ett tack till det arbete som utförs i alla verksamheter samt som ett stöd till det lokala näringslivet

Nu kompletterar Lindesbergs kommun den tidigare sommargåvan med en julgåva till kommunens medarbetare.

En enig kommunstyrelse vill att sommargåvan ses som en extra klapp på axeln utifrån det läge som var under våren och sommaren. Nu kompletterar arbetsgivaren med en julgåva som både ett tack till det arbete som utförs i alla verksamheter samt att ge stöd till det lokala näringslivet.

Då sommargåvan var så uppskattad, så kommer det vara samma upplägg med julgåvan. Ett presentkort på 450 kronor som kan nyttjas i den lokala handeln inom kommunen

- Det känns jättekul att vi kan ge det här. Julgåvan kommer att vara mer generös än sommargåvan. Alla politiska partier har varit eniga om att göra så här, säger Irja Gustafsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Det finns två anledningar till att ge en julgåva. Dels handlar det om att Lindesbergs kommun vill visa uppskattning till dig som anställd då alla verksamheter på olika vis jobbar hårt i och med situationen med corona. Dels handlar det om att Lindesbergs kommun vill göra vad de kan för att bidra till det lokala näringslivet som också befinner sig i en ansträngd situation.