Presentkort som julgåva till medarbetare

Nu kompletterar Lindesbergs kommun den tidigare sommargåvan med en julgåva till kommunens medarbetare. Presentkortet kan användas som betalning hos företag som väljer att ta emot det.

Medarbetarna i Lindesbergs kommun får i år en julgåva som ett tack för det arbete som utförs i alla verksamheter. Lindesbergs kommun har valt att ge gåvan i form av ett presentkort på 450 kronor för att samtidigt kunna bidra till det lokala näringslivet.

Du som har ett företag registrerat i Lindesbergs kommun och erbjuder varor eller tjänster kan välja att ta emot presentkortet och sedan få ersättning.

Har du frågor om presentkortet? Hitta ditt svar på lindesberg.se/julgava Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.