Hedersutmärkelse 2021

Varje år delar Lindesbergs kommun ut ett pris till den företagare som under det gångna året utmärkt sig och bidragit till utvecklingen av Lindesbergs kommun. Pristagaren får en Ariel av glaskonstnären Micke Johansson.

Hedersutmärkelse 2021
Årets hedersutmärkelse 2021 går till Hans Sigge, VD för Baettr AB med motiveringen:

För sitt mångåriga engagemang i det lokala näringslivet och utvecklingen av Lindesbergs kommun på olika nivåer och i olika forum vill Lindesbergs kommun utdela hedersutmärkelsen till Hans Sigge, vd för Baettr AB i Guldsmedshyttan.

Hans Sigge har genom åren bidragit aktivt i olika kompetens- och industriråd samt har i olika roller bidragit till företagets utveckling och framgång. Senast prisades Baettr AB med titeln årets exportföretag på Örebrogalan 2020.

Företaget och pristagaren är en mycket god ambassadör för Lindesbergs kommun och vi ser framgången som ett kvitto på hårt arbete och en hängivenhet mot sitt företag, sina anställda och sin kommun.