Vinterspår 2.0

Vintervy från Lindesberg ner mot Lindessjön. Vinterspårskylt.

Vinterspår är Lindesbergs kommuns största kulturevenemang med över hundra deltagare och tusentals besökare varje år. Nu öppnar vi anmälan till Vinterspår 2022.

Vinterspår är tänkt att vara en mötesplats för det oväntade. Där människor i olika åldrar och från olika platser har möjlighet att utbyta tankar och föra samtal. Alla får vara med och delta med sina konstuttryck som kan vara måleri, hantverk, dans, musik, litteratur, teater, film och foto.

- I vintras ställdes evenemanget in på grund av pandemin och nu har vi tänkt genomföra vissa förändringar, säger Sara Sporre, kultursekreterare.

Den största förändringen är att vi flyttar datumet, istället för första helgen i februari blir det nu första helgen i mars, 5-6 mars. Vi gör det eftersom många deltagare under åren har tyckt att evenemanget ligger för nära julledigheterna. Vi kallar det Vinterspår 2.0. För deltagare som vill vara mer engagerade går det att anmäla sig till arbetsgrupper som kommer att se till att Vinterspår utvecklas och blir en av de bästa upplevelserna under året.

- Leta reda på en lokal som du kan ställa ut i och bjud in fler som vill vara med. Tillsammans gör vi Vinterspår 2.0 till en fantastik helg, säger Sara Sporre.

Anmäl dig till Vinterspår 2022

Senast uppdaterad