Invigning av Samhällsbyggnad Bergslagens nya kontor

Den 28 oktober invigdes Samhällsbyggnad Bergslagens nya kontor. Där finns en reception dit du kan komma med frågor under vardagar mellan 10-15, stängt för lunch 12-13.

De nya lokalerna öppnar upp för ett större samarbete med invånarna i Lindesbergs kommun.

"Jag skulle vilja passa på att tacka dig och all din personal Martin för det fantastiska arbete ni gör. Vi har ett villaområde på gång här i Torphyttan, vi hade en fantastisk presskonferens igår. Det var som julafton när vi fick presentera att vi har ett nytt industriområde som också har en entreprenör där snart. Ert jobb gör en otrolig skillnad så tack till all personal som jobbar här.", sa Bengt Storbacka, Kommunstyrelsens ordförande i Lindesberg i sitt invigningstal.

Hela invigningsceremonin kan du se ovan.

Utöver receptionen kommer du från och med 23 november kunna ringa till Samhällsbyggnad Bergslagens växel om du har frågor om bygglov, miljö, hälsa, livsmedel och alkohol. Öppettider: 10-12 samt 13-15.

Besöksadress: Prästgatan 6 i Lindesberg
Telefonnummer: 0587-55 00 40

Martin Lindström och Bengt Storbacka vid invigningen av Samhällsbyggnad Bergslagens nya lokaler.