5 juli lanseras visitlindesberg.se

Helena Randefelt och Linda Grönkvist framför kommunhuset.

Nu lanserar vi en ny webb - visitlindesberg.se. Invånare och besökare ska kunna ta del av tips och inspiration om Lindesbergs kommuns naturupplevelser, besöksmål och evenemang. Webbplatsen lanseras onsdag 5 juli.

Tanken är att få en gemensam webbplats för att samla allt som händer i Lindesbergs kommun. Tidigare har kommunen haft fyra olika webbplatser för besökare och under våren har det arbetats för att samla dem till en. Nu är fokus på att fylla visitlindesberg.se med det som är aktuellt inför sommaren 2023.

- Idag söker de flesta information på nätet, därför är det viktigt att vi finns där besökaren är. Tillsammans med de lokala Infopoints, som drivs i samarbete med besöksnäringen, kommer webbplatsen ge en bra service till både besökare och invånare, säger Linda Grönkvist, turismutvecklare

Arbetet med att fylla på innehållet på sidan fortsätter till hösten och kommer kontinuerligt att utvärderas och utvecklas för att bli så bra som möjligt. Innan årsskiftet kommer även Besök Linde AB's sidor att samlas under visitlindesberg.se.

- Lindesbergs kommun lever året om! På visitlindesberg.se vill vi att invånare och besökare ska inspireras att upptäcka nya platser och händelser, från Kloten i norr till Fellingsbro i söder, 365 dagar om året. Visitlindesberg.se är en del i vårt arbete med att lyfta och stärka Lindesbergs kommun som en attraktiv plats att besöka, leva, verka och bo på, säger Helena Randefelt, projektledare för visitlindesberg.se.

Visitlindesberg.se lanseras onsdag den 5 juli klockan 12.00. Då är du välkommen att kika runt och inspireras inför sommarsäsongen och se vad som händer i vår kommun.

Senast uppdaterad