Nu kan du söka feriejobb

Person klipper gräs med gräsklippare.

Med sommaren kommer feriejobben och från första mars kan du ansöka om plats. Vi erbjuder i år jobb i första hand för ungdomar födda 2007 och i andra hand för ungdomar födda 2008. Ferierna pågår i tre perioder under veckorna 24 – 26, 27 – 29 samt 30 – 32.

Sommaren 2023 erbjöds ferieplatser till över 200 ungdomar som fick chansen att jobba, tjäna pengar och samtidigt få en inblick i arbetslivet.

- Ferier är ett stort steg in i vuxenvärlden och jag som är ny på mitt uppdrag ser detta som en bra möjlighet för framtiden, både för de unga men även för arbetsmarknaden på sikt. Att få vara med att skapa möjligheter för våra unga och för kommunen, säger Sofié Krantz, praktiksamordnare på Arbetsmarknadsenheten.

Insamlandet av ferieplatser pågår för fullt och kommer erbjudas i olika verksamheter och föreningar inom kommunen. Det är platser från Norr till söder i kommunen, allt från äldreomsorg, barnomsorg och trädgårdsarbete. Samt hos föreningar där allt från sport, bad och kulturabete finns att välja bland.

Är du intresserad av feriejobb och är född 2007-2008?

Mer information om feriejobb och hur du anmäler ditt intresse

Har du frågor? Kontakta:

Sofie Krantz