Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset

Lovverksamhet

Lindesbergs kommun strävar efter att ha ett brett och stort utbud av lovaktiviteter för skollediga barn och ungdomar i grundskolan som är bosatta i kommunen.

Sommarlovsaktiviteter 2020

För vem: Barn och ungdomar 6-15 år som är folkbokdförda i Lindesbergs kommun.
När: vecka 25-32 under sommarlovet.
Sista anmälningsdag: 31 maj.

Sommarlovsprogrammet 2020PDF

Innan du lämnar in en anmälan läs det här först

För vem: Barn och ungdomar födda 2005-2014 som är bosatta och folkbokförda i Lindesbergs kommun. Vi kan inte garantera att alla barn med någon form av funktionsnedsättning kan delta på alla läger utan kontakta respektive kontaktperson som ni finner under varje läger för mer information.

Anmälan: Du kan anmäla dig till två läger. Till simskolorna anmäler du dig direkt till respektive arrangör.

  • Anmälan är bindande och du kan inte ändra din anmälan i efterhand.
  • Anmäl dig inte om du inte med säkerhet vet att du vill och kan delta.
  • Enbart en anmälan per deltagare.
  • Det finns ett begränsat antal platser till varje läger och en anmälan är ingen garanti för att du fått en plats.
  • När anmälningstiden gått ut kommer du så snabbt som möjligt, dock senast 2 veckar innan lägret startar, att få ett besked om du fått en plats eller inte. Du måste bekräfta att du tackar ja till den plats du har blivit erbjudan. All kommunikation sker via e-post.
  • Har du tackat ja till en plats men uteblir utan att avanmäla din plats i god tid kommer du att debiteras en avgift. Avgiftens storlek framgår under respektive läger och motsvarar kostnaden per plats. Närvaroplikt gäller under hela lägret eller simskolan.
  • Finns det platser kvar till ett läger kommer det att annonseras på vår Facebook- och hemsida. Bara du som redan har lämnat in en anmälan kan söka en ledig plats. Det är principen ”först till kvarn” som gäller för överblivna platser. Så följ lovaktiviteter på Facebook och titta in på vår hemsida regelbundet.
  • Du avanmäler en plats genom att skicka ett mejl till lov@lindesberg.se. Är det ett sent återbud tar du kontakt med kontaktpersonen för lägret.

En felaktig eller ofullständig anmälan kan innebära att din anmälan inte kommer med så var därför noga att fylla i alla uppgifter och speciellt att ange en korrekt e-postadress som ni regelbundet läser eftersom vi kommer att kommunicera med dig via e-post.

Sista anmälningsdag: 2020-05-31

Kostnad: De flesta aktiviteter är gratis. Det framgår under respektive aktivitet om det är någon avgift. Vid oanmäld frånvaro debiteras en avgift.

Mat och mellanmål: Ingår i alla läger utom på simskolorna och under Summer fun i Lindesberg Arena vecka 26-28.

Transporter: För respektive läger framgår om transporter ingår eller om vi samordnar dem. Vi har ingen möjlighet att ordna transporter för enstaka deltagare. Vi hoppas att ni i så stor utsträckning som möjligt kan samåka.

Frågor om innehåll i lägren med mera: Kontakta kontaktpersonen för respektive läger. Observera att kontaktpersonerna inte tar emot anmälningar.

Hälsoläget
Vi kommer följa Folkhälsomyndigheten rekommendationer för att minska smittan av Coronaviruset så kan läger läger komma ställas in.

EXTRALÄGER

Musikläger på Hillstreet 10-12 år
Ett läger för dig som älskar att skapa musik.
När: 29 juni till 3 juli
Var: Studiefrämjandets lokaler på Kullgatan.
Anmälan: Mejla christer.pilblad@studieframjandet.se
Sista anmälningsdag: 18 juni

Det gör inget att du redan anmält dig till ett läger. Du kan anmäla dig till musiklägret också förutsatt att det inte krockar med ett läger du redan är anmäld till. Se inbjudan nedan.

Inbjudan till musiklägret...PDF

Läger 2 Teknikläger i Lindesberg 13-15 år är tyvärr inställt.

Summer fun i Lindesberg Arena v 27-29 är inställt.

Det har kommit in över 300 anmälningar och vissa läger är redan överbokade. Vi tillämpar inte principen "först till kvarn" så även om anmälan kommer in sent eller först spelar ingen roll. Däremot minskar chansen att få en plars när det är många som anmält sig till samma läger.

Följande läger är överbokade

Läger 1 Äventyrsläger i Kloten 10-12 år
Läger 3 Äventyrsläger i Kloten 13-15 år
Läger 6 Ridläger för nybörjare 7-12 år
Läger 9 Travläger för nybörjare 4-12 är
Läger 10 Resa till Gröna Lund 10-15 år

Välj gärna ett annat läger för att få större chans att delta. Dessutom är resan tilll Gröna Lund den aktivitet som löper störst risk att ställas in p.g.a det rpdande Corona-laget.

Anmälan

Vi tar enbart emot anmälningar enligt nedan. Vi tar inte emot anmälan via e-post eller direkt till arrangören untom för simskolorna. Deltagande på Summer fun och Biomatinéerna kräver ingen föranmälan.

Var noga att fylla i ALLA uppgifter korrekt, annars kan din anmäkan bli ogiltig. Var extra noga med e-postadressen.

Anmälan till simskolorna

Lämnas direkt till respektive arrangör.
Fellingsbro:
E-post fellingsbrobadet@gmail.com eller lämnas vid badet 13-14 juni vid badets ordinarie öppettider.
Lindesberg: E-post energikallan@besoklinde.se eller ring 0581-815 30. (Observera att det står fel telefonnummer i den tryckta katalogen)

Var noga med att ange fullständigt namn på både deltagare och anmälare samt kontaktuppgifter till anmälare. Lämna också en kort beskrivning av deltagarens vattenvana. Observera att simskolan har en avgift på 100 kr som betalas direkt till arrangören.

Anmälningar till alla läger

Om dina ansökan är ofullständig eller innehåller en felaktig e-postadress blir din anmälan ogiltig så var noga med att fylla i rätt och fullständiga uppgifter.

Lämna din anmälan här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lämna din anmälan till Läger 4 Familjeläger i Kloten här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När du skickat in din anmälan så får du ett meddelande att den är mottagen. Du får inget automatisk mejl som bekräftar din anmälan. Vi kommer någon gång i veckan skicka ut mejl till alla anmälda med bekräftelse på att vi tagit emot anmälan.

Kontaktpersoner lovverksamhet‌

Namn och e-post

Telefon

Jonas Andersson

jonas.andersson@lindesberg.se

0581-811 66

Björn Persson

bjorn.persson@lindesberg.se

070-654 37 37

 

Senast uppdaterad 2020-05-25