Företag, stöd och rådgivning

Som företagare är det mycket att hålla ordning på. Här har vi samlat en lista med olika typer av stöd för dig som företagare i Lindesbergs kommun.

NyföretagarCentrum Bergslagen

Rådgivning för dig som vill starta företag.

Företagslots

Företagslotsen är en kostnadsfri funktion som samordnar dina kontakter i kommunen och ser till att du får svar på dina frågor. Funktionen är gemensam för Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora.

Kontakt

Anne Resare

anne.resare@lindesberg.se

0581-811 62

Linde City

Köpmannaförening i Lindesberg.

Region Örebro län

Region Örebro län fördelar företagsstöd i Örebro län. Dessa stöd ska hjälpa länets företag att få långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Gemensamt för alla stöd är att de ska stärka företagens konkurrenskraft genom att kompensera för lägesnackdelar, ge ekonomisk tillväxt och öka sysselsättningen.

Business Region Örebro (BRO)

Allt fler människor kommer till Örebroregionen för att arbeta, göra affärer, handla, äta och uppleva. Många stannar kvar. Visst finns det anledningar till detta. Vi har mycket att erbjuda. Med grunden i en stark tradition och kultur av entreprenörskap, innovationer och utveckling utvecklar människor i dagens Örebroregion nya idéer som skapar en mångfald av möjligheter.

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare.

Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen. Verksamheten är fokuserad på fem insatsområden:

  • Investering och etablering
  • Kommunservice
  • Kompetensförsörjning
  • Näringslivsfrämjande utvecklingsarbete
  • Entreprenörskap, nyföretagande och innovationer.

Coompanion Mälardalen

Coompanion är företagsrådgivaren som ger de som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

Senast uppdaterad