Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset

Sommarjobb

Är du intresserad av att jobba hos oss i sommar? Då är det dags att skicka in din ansökan.

Om du är intresserad av flera av våra utannonserade tjänster behöver du skicka in ansökan på varje annons för att finnas med i urvalet.

Semestervikarier vård, omsorg och funktionsstöd

Vi söker semestervikarier för arbete inom vård och omsorg samt funktionsstöd. För att söka dessa måste du ha fyllt 18 år. Inom båda dessa verksamheter får du en chans att prova på ett yrke.

Vissa jobbar en sommar, men faktum är att många utbildar sig vidare och blir kvar i yrket. Efter en sommar hos oss får du med dig viktiga erfarenheter och referenser som tar dig vidare i yrkeslivet.

Undersköterskor inom äldreomsorgen

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till arbete inom hemtjänsten eller på våra olika vårdboenden i sommar. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, men inget krav. Viktigast är att du är intresserad av att jobba inom äldreomsorgen så lär vi dig på plats.

Feriejobb

Är du ungdom och vill ansöka om feriejobb? Läs mer om feriejobb

Turistvärd på Turistbyrån

Turistbyrån i Lindesberg söker glada och utåtriktade turistvärdar - sommarens roligaste jobb! Turistbyrån är en verksamhet vars uppgift är att informera och inspirera besökare i Lindesberg om dess sevärdheter, aktiviteter och evenemang. Information ska även lämnas om närområdet men även om Sverige i stort. På rastplatsen, som ligger vid riksväg 50 finns, förutom turistinformation, även ett litet café med enklare förtäring. Har du god lokalkännedom? Är du bra på engelska och svenska samt gillar att ge service till andra människor? Då kan du vara den turistvärd vi söker! Då många av turistbyråns besökare talar andra språk, behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Tyska är ett plus.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett bra bemötande och är intresserad av att arbeta med människor. Du är en van användare av datorer och är en fena på informationssökning på internet. Andra arbetsuppgifter är kassahantering vid försäljning av souvenirer, biljetter samt kiosk.

Relaterad information

Senast uppdaterad 2020-02-17