Linde Sports Camp

Linde sports camp 2020. Deltagarna visar upp en gemensam avslutningsdans.

Linde Sports Camp 2020

Välkommen till Linde Sports Camp.

Linde Sports Camp är ett årligt återkommande evenemang riktar sig till dig som börjar årskurs 4, 5 eller 6 till hösten och som bor i Lindesbergs kommun. Här får du prova på en massa roliga sporter och ges chans till nya och spännande upplevelser tillsammans med nya och gamla kompisar. Aktiviteterna passar alla oavsett om du är pojke, flicka och/eller nybörjare.

Det här är Linde Sports Camp

I anmälningsavgiften får ditt barn 3 egna aktivitetsfyllda dagar och en festlig familjedag tillsammans med er. Det ingår lunch och 2 mellanmål per dag onsdag till fredag. Dessutom får alla deltagare en T-shirt och en vattenflaska.

Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller men vi kommer att eftersträva lika fördelning mellan flickor och pojkar samt en jämn spridning av deltagare från hela kommunen. Besked om deltagande sker när det är fullbokat. Betalnings sker via Swish när deltagandet har bekräftats.

Alla kan delta

Linde Sports Camp är ett arrangemang för alla och vi försöker skapa förutsättningar så att alla kan delta även barn med en funktionsnedsättning. I vissa fall kan det möjliggöras genom att en personlig assistent eller familjemedlem medverkar som extra stöd under veckan.

Gratis busstransporter till och från Lindesberg Arena

För att underlätta deltagande från hela kommunen går det gratis specialbussar till och från Lindesberg Arena varje dag. Det finnas bussvärdar på bussarna.

Turerna är

Löa-Storå-Guldsmedshyttan-Fanthyttan-Lindesberg Arena
Fellingsbro-Ullersäer-Frövi-Vedevåg-Lindesberg Arena

Så här går Linde Sports Camp till

Deltagarna delas in i 10 st grupper med ca 12 deltagare per grupp. Gruppen följs åt onsdag till fredag tillsammans med 2 gruppledare. Varje grupp genomför 4 aktiviteter per dag. Aktiviteterna leds av utbildade aktivitetsledare från de deltagande föreningarna. Under avslutningsdagen är det fria aktiviteter vilket ger dig möjlighet att själv prova på aktiviteter samt träffa och ställa frågor till de medverkande föreningarna.

Linde Sports Camp avslutas med en familjedag som är öppen för alla Ta med din familj och alla kompisar

Vid frågor om Linde Sports Camp kontakta

Jonas Andersson, Fritidskonsulent

0581-811 66

jonas.andersson@lindesberg.se

Björn Nyberg

076-141 29 99

bjorn.nyberg@frovijudo.se

Senast uppdaterad