Linde Sports Camp

Linde sports camp 2020. Deltagarna visar upp en gemensam avslutningsdans.

Linde Sports Camp 2020

Välkommen till Linde Sports Camp. Linde Sports Camp är till för dig som börjar årskurs 4, 5 eller 6 i höst och som bor i Lindesbergs kommun. 

Linde Sports Camp är ett årligt återkommande evenemang riktar sig till dig som börjar årskurs 4, 5 eller 6 till hösten och som bor i Lindesbergs kommun. Här får du många spännande upplevelser tillsammans med gamla och nya kompisar. Prova på en massa olika roliga sporter som passar alla oavsett om du är pojke, flicka, nybörjare eller har en lättare funktionsnedsättning.

Linde Sports Camp 2023

I år kör vi Linde Sports Camp onsdag till lördag vecka 32.

När?

Onsdag till lördag 9-12 augusti. Sista veckan på sommarlovet.

Plats

I och kring Lindesberg Arena.

Avgift

300 kr per deltagare.

Klädsel

Kläder och skor för både inom- och utomhusaktiviteter.

Anmälan

Du lämnar din anmälan via formulär. Skicka in din anmälan senast 15 maj.

Det här är Linde Sports Camp

I anmälningsavgiften får ditt barn 3 egna aktivitetsfyllda dagar. Det ingår lunch och 2 mellanmål per dag. Dessutom får alla deltagare en T-shirt och en vattenflaska.

Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller men vi kommer att eftersträva lika fördelning mellan flickor och pojkar samt en jämn spridning av deltagare från hela kommunen. Besked om deltagande sker när det är fullbokat. Betalning sker via Swish när deltagandet har bekräftats.

Alla kan delta

Linde Sports Camp är ett arrangemang för alla och vi försöker skapa förutsättningar så att alla kan delta även barn med en funktionsnedsättning. I vissa fall kan det möjliggöras genom att en personlig assistent eller familjemedlem medverkar som extra stöd under veckan.

Gratis busstransporter till och från Lindesberg Arena

För att underlätta deltagande från hela kommunen går det gratis specialbussar till och från Lindesberg Arena varje dag. Det finns bussvärdar på bussarna.

Turerna är

Löa-Storå-Guldsmedshyttan-Fanthyttan-Lindesberg Arena
Fellingsbro-Ullersäter-Frövi-Vedevåg-Lindesberg Arena

Så här går Linde Sports Camp till

Deltagarna delas in i 10 grupper med ca 12 deltagare per grupp. Gruppen följs åt hela tiden tillsammans med 2 gruppledare. Varje grupp genomför 10 aktiviteter under Linde Sporrs Camp. Aktiviteterna leds av utbildade aktivitetsledare från de deltagande föreningarna.

Följ Linde Sports Camp på Facebook Länk till annan webbplats.

Vid frågor om Linde Sports Camp kontakta

Jonas Andersson, Fritidskonsulent

0581-811 66

jonas.andersson@lindesberg.se

Björn Nyberg

076-141 29 99

bjorn.nyberg@frovijudo.se

Senast uppdaterad