Lovverksamhet

Lindesbergs kommun strävar efter att ha ett brett och stort utbud av lovaktiviteter för skollediga barn och ungdomar i grundskolan som är bosatta i kommunen.

Sommarlov i Lindesbergs kommun 2019

Nu är anmälan till årets sommarlovsaktiviteter öppen. Vänligen läs igenom förutsättningarna för anmälan innan ni anmäler. Var också noga med att fylla i ansökan med rätta uppgifter. T.ex en felaktig mejladress kan innebära att er anmälan blir ogiltig. Vi kommer att hantera ca 600 anmälningar så vi hoppas ni förstår. Välkommen mer er anmälan.

Sommarlovsprogram i Lindesbergs kommun 2019PDF

Läs det här innan du anmäler

Anmälningsläget
Det har kommit in över 250 anmälningar. 3 läger är redan övertecknade vilket innebär att chansen att få en plats minskar.
Det är Klotenlägret för 10-12 år samt rid- och travlägret för nybörjare.

Till övriga läger finns det fortfarande gott om lediga platser kvar.

För vem: Barn och ungdomar födda 2004-2013 som är folkbokförda i Lindesbergs kommun. Vi kan inte garantera att alla barn med någon form av funktionsnedsättning kan delta på alla läger utan kontakta respektive kontaktperson som ni finner under varje läger för mer information.

Anmälan: Du kan anmäla dig till ett läger samt en simskola.

  • Anmälan är bindande och du kan inte ändra din anmälan i efterhand.
  • Enbart en anmälan per deltagare.
  • Det finns ett begränsat antal platser till varje läger och en anmälan är ingen garanti för att du fått en plats.
  • När anmälningstiden gått ut kommer du så snabbt som möjligt, dock senast 2 veckar innan lägret startar, få ett besked om du fått en plats eller inte. Du måste bekräfta att du tackar ja till platsen. All kommunikation sker via e-post.
  • Har du tackat ja till en plats men uteblir utan att avanmäla din plats i god tid kommer du att debiteras en kostnad för platsen. Kostnadens storlek framgår under respektive läger och motsvarar kostnaden per plats. Närvaroplikten gäller under hela lägret eller simskolan.
  • Anmäl dig inte om du inte med säkerhet vet att du vill och kan delta.
  • Finns det platser kvar till ett läger kommer det att annonseras på vår Facebooksida och du som är anmäld till något läger kan anmäla dig till ett nytt läger. Det är principen ”först till kvarn” som gäller för överblivna platser. Så följ lovaktiviteter på Facebook.

En felaktig eller ofullständig anmälan kan innebära att din anmälan inte kommer med. Var därför noga att fylla i alla uppgifter och speciellt att ange en korrekt e-postadress som ni regelbundet läser eftersom vi kommer att kommunicera med dig via e-post.

Sista anmälningsdag: 2019-05-31

Kostnad: Allt deltagande är gratis men vid oanmäld frånvaro debiteras en avgift.

Mat och mellanmål: Ingår i alla läger utom på simskolorna och under Summer fun i Lindesbergs Arena vecka 27-29.

Transporter: För respektive läger framgår om transporter ingår eller om vi samordnar dem. Vi har ingen möjlighet att ordna transporter för enstaka deltagare. Vi hoppas ni i så stor utstrykning som möjligt kan samåka.

Frågor om innehåll i lägren med mera: Kontakta kontaktpersonen för respektive läger. Observera att kontaktpersonerna inte tar emot anmälningar.

LÄMNA DIN ANMÄLAN HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktpersoner lovverksamhet‌

Namn och e-post

Telefon

Jonas Andersson

jonas.andersson@lindesberg.se

0581-811 66

Björn Persson

bjorn.persson@lindesberg.se

070-654 37 37

 

Senast uppdaterad 2019-05-21