Anmälan

Välkommen att boka din kurs

Vår subventionerade verksamhet vänder sig till dig som är barn eller ungdom och skriven i Lindesbergs kommun. Vi kan även erbjuda dig som är vuxen eller inte är skriven i kommunen plats på våra kurser i mån av plats och då till en lite högre avgift.

Boka kurs

Vi använder elev- och anmälningssystemet StudyAlong för bokning av våra kurser, uthyrning av instrument, kommunikation med läraren mm.

I vår kurskatalog hittar du de lediga kurser vi har att erbjuda och som du kan boka. För att boka en kurs behöver du som vårdnadshavare/räkningsmottagare registrera ett konto för dig själv och ditt barn. Är du inte vårdnadshavare för barnet eller om ditt barn är myndigt kontaktar du vår administration. Vid bokning av kurs enligt vuxenavgift skapar du ett konto med dig själv som både vårdnadshavare och barn/elev.

Om det inte finns lediga platser på den aktivitet du vill boka kan man göra en intresseanmälan som gäller under den aktuella terminen. Den rensas sedan bort inför nästkommande termin.

Vid varje terminsslut skickar vi ut erbjudande om att fortsätta en bokad kurs även nästa termin. Erbjudandet behöver man bekräfta i systemet för att kursen ska fortsätta.

StudyAlong nås via länken nedan och finns även som gratis app att ladda ner. Via ditt konto kan du meddela eventuell frånvaro och få tillgång till studiematerial och information i kursen som läraren kommunicerar med eleven.

Avsluta kurs

Det är bra om läraren i första hand kontaktas då elev vill sluta en kurs. Det kanske går att hitta en lösning på det som gör att man vill sluta t ex att byta dag eller tid för lektionen eller byta till en annan av våra kurser.

En kulturskolekurs avslutar du som vårdnadshavare via ditt konto. En påbörjad termin debiteras full terminsavgift. Hyr ni ett instrument behöver det återlämnas så snart som möjligt i samband med uppsägningen.

Telefon 0581-811 96

E-post kulturskolan@lindesberg.se

Senast uppdaterad