Anmälan och uppsägning

Välkommen med din ansökan till Kulturskolan Garnalia.

Vår subventionerade verksamhet vänder sig till dig som är barn, ungdom eller vuxen och skriven i Lindesbergs kommun. Vi kan även erbjuda dig som inte är skriven i kommunen plats på våra kurser, men endast om det finns platser över.

Anmälan

För anmälan till en kurs krävs det att du som vårdnadshavare och/eller räkningsmottagare skapar ett konto. Det gör du via vår e-tjänst. Länk till e-tjänsten finns längre ner på sidan under Relaterade e-tjänster.

Ibland kan vi inte erbjuda plats på en gång. Ni blir då placerade i kö. Ni behåller er plats i kön till dess att ni själva tar bort er anmälan via e-tjänsten.

Uppsägning

Det är bra om läraren i första hand kontaktas då elev vill sluta en kurs. Det kanske går att hitta en lösning på det som gör att man vill sluta t ex att byta dag eller tid för lektionen.

Undervisning fortgår till dess att vårdnadshavare/räkningsmottagare säger upp platsen. Tänk på att säga upp platsen i god tid innan terminen börjar. Påbörjad termin debiteras full terminsavgift. Hyr ni ett instrument behöver det återlämnas så snart som möjligt i samband med uppsägningen.

För att säga upp en kulturskoleplats ska vårdnadshavare/räkningsmottagare meddela uppsägningen till kulturskolans expedition:

Telefon 0581-811 96

E-post kulturskolan@lindesberg.se

Senast uppdaterad