Kockutbildning (Gy)

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Kockutbildningen (Restaurang- och livsmedelsprogrammet) leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 40 veckor där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Omfattning
40 veckor

Studietakt
100%

Utbildningen börjar
29 augusti 2022

Utbildningen slutar
2 juni 2023

Ansökan

Ansökan öppnar
11 april 2022

Ansökan stänger
29 augusti 2022

Nu finns det möjlighet att lämna in en sen ansökan till utbildningen som startar 29 augusti. Antagning sker löpande i den ordning fullständig ansökan inkommer.

Frågor

Helene Broberg

Broberg, Helene
0581-816 04
helene.broberg@lindesberg.se

Studie- och yrkesvägledare

Nina Sundberg

Sundberg, Nina
0581-816 14
nina.sundberg@lindesberg.se

Studie- och yrkesvägledare. Koordinator Vård- och omsorgscollege.

Tobias Skogdalen

Göran Borglund
goran.borglund@lindesberg.se
0581-810 00 (växel)

Senast uppdaterad