Kockutbildning (Gy)

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Kockutbildningen, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 40 veckor där du kommer att läsa:

  • matlagningskunskap
  • måltids- och branschkunskap
  • hygienkunskap
  • livsmedels- och näringskunskap.

Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbild­ningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, en storköks­restaurang eller ett konferenshotell.

Omfattning
40 veckor

Studietakt
100%

Utbildningen börjar
26 augusti 2024

Utbildningen slutar
30 maj 2025

Infoblad kockutbildningen Pdf, 762.7 kB.

Ansökan

Ansökan öppnar
15 april 2024

Ansökan stänger
17 maj 2024

Ansökan till regionalt yrkesvux, PDF Länk till annan webbplats.

Frågor om utbildningen

Helene Broberg

0581-816 04

helene.broberg@lindesberg.se

Studie- och yrkesvägledare

Nina Sundberg

0581-816 14

nina.sundberg@lindesberg.se

Studie- och yrkesvägledare. Koordinator Vård- och omsorgscollege.

Göran Borglund

0581-810 00, växel

goran.borglund@lindesberg.se

Programsamordnare kockutbildningen

Senast uppdaterad