Kockutbildning (Gy)

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Kockutbildningen (Restaurang- och livsmedelsprogrammet) leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 40 veckor där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Informationsträff om Kockutbildningen brukar ske under våren, mer information kommer.

Ansökningstiden för 2021 är 19 april-19 maj och utbildningen pågår från 30 augusti 2021 till 3 juni 2022.

Ansökan

Helene Broberg
helene.broberg@lindesberg.se
0581-816 04
Vägledare

Nina Sundberg
nina.sundberg@lindesberg.se
0581-816 14
Vägledare

Frågor

Göran Borglund
goran.borglund@lindesberg.se
0581-810 00 (växel)

Relaterad information

Ansökan till regionalt yrkesvuxPDF
(Ifyllbar PDF, Acrobat Reader rekommenderas)

Infoblad kockutbildningPDF

Senast uppdaterad