Kockutbildning (Gy)

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Kockutbildningen (Restaurang- och livsmedelsprogrammet) leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 40 veckor där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Informationsträff om Kockutbildningen brukar ske under våren. Även ansökan kommer att finnas tillgänglig runt samma tid.

Ansökan

Helene Broberg
helene.broberg@lindesberg.se
0581-816 04
Vägledare

Nina Sundberg
nina.sundberg@lindesberg.se
0581-816 14
Vägledare

Frågor

Göran Borglund
goran.borglund@lindesberg.se
0581-810 00 (växel)

Relaterad information

Ansökan till regionalt yrkesvux
(Ifyllbar PDF, Acrobat Reader rekommenderas)

Infoblad kockutbildningPDF

Senast uppdaterad 2020-09-28