Kockutbildning (Gy)

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Kockutbildningen (Restaurang- och livsmedelsprogrammet) leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 40 veckor där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Nästa kursstart är den 2 september 2019. Kursslut är den 5 juni 2020. Informationsträff torsdag den 9 maj kl. 16.00 på Kulinaren, Lindeskolan. Där får du mer information om utbildningen, träffa lärare och framtida arbetsgivare. Välkommen!

Ansökan

Helene Broberg
helene.broberg@lindesberg.se
Vägledare
0581-816 04

Nina Sundberg
nina.sundberg@lindesberg.se
Vägledare
0581-816 14

Frågor

Göran Borglund
goran.borglund@lindesberg.se
0581-810 00 (växel)

Senast uppdaterad 2019-05-20