Prövning

Du kan fylla i dina kontaktuppgifter om du vill bli kontaktad vid nästa prövningstillfälle.

Prövning är till för den som vill pröva för betyg på sfi, men inte studerar på sfi. Det är också en möjlighet för den som vill höja sitt nuvarande betyg. Om man uppnår samtliga kunskapsmål för den kurs man prövar i ger prövningen betyg.

Betyg

När studerande genomfört prövning med nationella slutprov såväl muntligt som skriftligt sätter utbildaren betyg. Betygskriterierna följer för sfi för vad som krävs för att få betyg för genomförd prövning.

Läs om betygskriterier Skolverkets webbplats Länk till annan webbplats.

Prövningar

Vi har prövningar vid några tillfällen varje år. Du anmäler dig till en prövning genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. Du blir sedan kallad till ett prövningstillfälle.

Anmälan och betalning

Avgiften är 500 kronor per prövning som betalas med Swish i samband med prövningstillfället. Observera att avgiften inte kan återbetalas.

Personuppgifter
Personuppgifter


Vilket test vill du skriva? * (obligatorisk)
Vilket test vill du skriva?Vilken studieväg/spår gäller testet? (Kurskoden har en siffra som består av 1, 2 eller 3 (exempelvis SFIKUC92))
Vilken studieväg/spår gäller testet? (Kurskoden har en siffra som består av 1, 2 eller 3 (exempelvis SFIKUC92))Senast uppdaterad