Mötesplatser

Bild på ett äldre par som sitter och fikar ute i skogen.

Bygdegårdar och hembygdsgårdar, Lindesberg Arena, vackra utflyktsmål och ett starkt föreningsliv. I Lindesbergs kommun finns mötesplatser för alla åldrar.

I en kommun sker många möten varje dag. Här bor och lever vi och är varandras miljö. Det är vår förhoppning att du ska hitta din plats och ett sammanhang som är ditt. Här är några av kommunens mötesplatser:

Fritidsgårdarna

Bedriver verksamheter som ungdomar själva kan vara med och påverka och engagera sig i. I fritidsgårdarnas lokaler kan unga människor träffas för att fika, spela spel och tv-spel, se på tv, ägna sig åt spontanidrott och mycket mer.

Väntjänsten​

Är en ideell och frivillig sammanslutning som arrangerar områdesträffar för pensionärer och andra daglediga. Träffarna har blivit en viktig social mötesplats för många. För mer information kan du ringa Väntjänsten, måndagar-fredagar kl. 9.00-10.30, på telefon 0581-812 38.

Biblioteken

Är en viktig mötesplats för människor i alla åldrar. På biblioteken kan man gå på konstutställning, ta del av föreläsningar och författarbesök eller bara slå sig ner en stund.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna kommunens växel på telefonnummer 0581-810 00 så kan våra duktiga medarbetare guida dig.

Senast uppdaterad