Sommarjobb

Är du intresserad av att jobba hos oss i sommar? Då är det dags att skicka in din ansökan.

Om du är intresserad av flera av våra utannonserade tjänster behöver du skicka in en ansökan på varje annons för att finnas med i urvalet.

Hur ansöker jag?

Vi publicerar alla semestervikariat och tänkbara sommarjobb på vår lediga jobb sida. Här nedanför kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Semestervikarier vård, omsorg och funktionsstöd

Vi söker semestervikarier för arbete inom vård och omsorg samt funktionsstöd. För att söka dessa måste du ha fyllt 18 år. Inom båda dessa verksamheter får du en chans att prova på ett yrke.

Vissa jobbar en sommar, men faktum är att många utbildar sig vidare och blir kvar i yrket. Efter en sommar hos oss får du med dig viktiga erfarenheter och referenser som tar dig vidare i yrkeslivet.

Undersköterskor inom äldreomsorgen

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till arbete inom hemtjänsten eller på våra olika vårdboenden i sommar. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, men inget krav. Viktigast är att du är intresserad av att jobba inom äldreomsorgen så lär vi dig på plats.

Feriejobb

Är du ungdom och vill ansöka om feriejobb?

Läs mer om feriejobb

Film - Att jobba som undersköterska

Undersköterskor är armar och ben till de som har svårt att röra sig, de lyser upp i människors hem och de finns där när vi är sjuka. Se filmen Att jobba som undersköterska.

Senast uppdaterad