Rådgivning och stöd

Som företagare är det mycket att hålla ordning på. Här har vi samlat en lista med olika typer av stöd för dig som företagare i Lindesbergs kommun.

NyföretagarCentrum Bergslagen

Rådgivning för dig som vill starta företag.

NyföretagarCentrum Bergslagen Länk till annan webbplats.

Region Örebro län

Region Örebro län fördelar företagsstöd i Örebro län. Dessa stöd ska hjälpa länets företag att få långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Gemensamt för alla stöd är att de ska stärka företagens konkurrenskraft genom att kompensera för lägesnackdelar, ge ekonomisk tillväxt och öka sysselsättningen.

Region Örebro Län Länk till annan webbplats.

Timbanken

Timbanken är till för dig som vill utveckla ditt företag i Örebro län. Du får upp till fem timmar om året med en affärsrådgivare, kostnadsfritt - välj själv vad du vill få bättre koll på.

Timbanken Länk till annan webbplats.

Business Region Örebro (BRO)

Allt fler människor kommer till Örebroregionen för att arbeta, göra affärer, handla, äta och uppleva. Många stannar kvar. Visst finns det anledningar till detta. Vi har mycket att erbjuda. Med grunden i en stark tradition och kultur av entreprenörskap, innovationer och utveckling utvecklar människor i dagens Örebroregion nya idéer som skapar en mångfald av möjligheter.

Business Region Örebro är ett partnerskap mellan elva kommuner i Örebro län; Askersund, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Örebro. Region Örebro län är ägare.

Business Region Örebro hanterar näringslivsfrågor och skapar tillväxt genom att fler företag startar, etablerar sig och växer i regionen. Verksamheten är fokuserad på fem insatsområden:

  • Investering och etablering
  • Kommunservice
  • Kompetensförsörjning
  • Näringslivsfrämjande utvecklingsarbete
  • Entreprenörskap, nyföretagande och innovationer.

Business Region Örebro Länk till annan webbplats.

Almi

Almi Företagspartner erbjuder en rad olika stöd och rådgiving för dig och ditt företag. Alltifrån utbildning, företagslån, riskkapital och affärsutveckling.

Almi Företagspartner Örebro Länk till annan webbplats.

Coompanion Mälardalen

Coompanion är företagsrådgivaren som ger de som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.

Coompanion Mälardalen Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad