Föräldrar emellan

Föräldrar emellan är en serie föreläsningar som riktar sig till dig som förälder. Föreläsningarna är tillfällen för dig att få ökad kunskap, inspiration och motivation i ditt föräldraskap.

Pappa och son skrattar och leker på soffan.

Föräldrar emellan är en föreläsningsserie i Lindesbergs kommun som riktar sig till föräldrar med barn och ungdomar i åldern 0–18 år. Föräldrar emellan erbjuder föräldrar och andra vuxna ökad kunskap, inspiration och motivation samt tillfälle att reflektera över sitt föräldraskap.

Föreläsningar våren 2024

Denna föreläsning riktar sig till dig som vill veta vad du behöver fokusera på för att lägga en kärleksfull och stabil grund för ditt barn. Föreläsningen vill visa på att det är möjligt oavsett dina egna barndomsupplevelser.

När: 5 mars 2024

Tid: 18:00-19:30

Plats: Nora bergslags församling - Prästgatan 1, 71331, NORA

Pris: Kostnadsfritt

Du anmäler dig till föreläsningen på sensus.se. Klicka på knappen "till anmälan" för att komma till anmälningsformuläret.

Denna föreläsning vänder sig till dig som är förälder eller på något annat sätt har kontakt med barn och ungdomar. Hur kan vi förstå våra barn och ungdomar idag och hur kan vi vara ett stöd för dem.

Under kvällen kommer Henrik som är kommunpolis, Katarina som är skolkurator på gymnasiet i Lindesberg och Jennie som är skolkurator på låg och mellanstadiet i Nora dela med sig av sina erfarenheter och kunskap om hur vi som viktiga vuxna kan påverka våra ungdomars psykiska hälsa.

När: 14 maj 2024

Tid: 18:00-19:30

Plats: Lindeskolan, Nyborgsgatan 1 71134, Lindesberg

Pris: Kostnadsfritt

Du anmäler dig till föreläsningen på sensus.se. Klicka på knappen "till anmälan" för att komma till anmälningsformuläret.

För mer information om projektet och föreläsningsmaterial, kontakta liv.nordberg@sensus.se

Varmt välkommen!

Arrangör

Arrangör är Lindesberg kommun i samverkan med Nora kommun, Region Örebro län, Svenska kyrkan; Linde bergslags församling & Nora bergslagsförsamling, Rädda barnen och SENSUS studieförbund.

Libo och Linde bergslags församling är med och stöttar verksamheten som sponsorer.

Senast uppdaterad